NABV

ReloadAirsoft.nl

BFG Outdoor

WouwLite.nl

JoFoto.be

TacticalRebel.com

NiXiO.nl


Airsoft is een sport waarmee je met replica wapens op elkaar vuurt met kleine plastic balletjes, BB’s genaamd. Airsoft was tot 15 januari 2013 in Nederland verboden. Maar dankzij de grootse inzet van NABV (www.NABV.nl) is airsoft legaal geworden. Met airsoft maak je gebruik van niet van echt te onderscheiden wapens (replica’s), dit is ook één van de redenen waarom airsoft zo lang illegaal was, behalve in de rest van Europa. In feite vuur je zoals eerder genoemd op elkaar met kleine plastic balletjes, BB’s genaamd. Deze zijn milieuvriendelijk en zijn door de natuur afbreekbaar. De BB’s verlaten de loop van je replica met 500 km/u. Geen zorgen, dit betekent dat je alleen een blauwe plek/schaafwondje eraan over houd als je geraakt word. Er zijn vele soorten airsoftwapens. Zo kun je denken aan, snipers, pistolen, revolvers, aanvalsgeweren, RPG’s, granaten (illegaal in NL) en nog veel meer.

In Nederland is er al veel animo omtrent airsoft. Voor mensen waarvoor het eerst onmogelijk was om mee te doen, is het nu mogelijk om zijn favoriete airsoftwapens te kopen en om zich uit te dossen als zijn favoriete team van de wereld. Zo zijn er vele teams/squads/clans die zich uitdossen als een Amerikaanse soldaat, een SWAT-team, een Russische Spetsnaz-eenheid en vele andere groeperingen.

Je hoeft niet uitgedost te zijn als een bepaalde groep om mee te mogen doen met airsoft. Bescherming van de ogen is al genoeg. Maar als je fanatiek mee gaat spelen, is het natuurlijk wel mooi om in een uniform te gaan samen met je team.


Demo Airsoft Intervention Squad (D.A.I.S.) is opgericht uit respect en bewondering voor de arrestatie teams over de hele wereld. Veelal zijn airsoft teams enkel militair gericht, D.A.I.S. maakt gebruik van diverse militaire tactieken, maar traint ook de minder geweldadige methodes.

De squad is opgericht met als kenmerk hun moderne en tactische looks, equipment en tactics. Een mengelmoes van SWAT, SRU, BBE, SAS, Navy Seals en andere maakt het een veelzijdige squad waar iedereen zich thuis kan voelen. Met verschillende units door Nederland en België zijn deze mannen en vrouwen extra snel inzetbaar voor een airsoft interventie.

D.A.I.S. richt zich niet alleen op open airsoft wedstrijden, maar ook op reënactment en demonstraties voor de fanatieken leden.

Wil je in aanmerking komen om jezelf de squad in te werken, moet je voldoen aan een aantal minimum eisen:
- Minimaal 16 jaar of ouder, Nederlandse 18+.
- Ingeschreven bij de NABV indien Nederlandse.
- Modern westers type(bij voorkeur zwarte) AA.
- Bivakmuts/balaclava of gezichtsbescherming.
- Zwart (soms andere kleuren) tactisch uniform.
- Het belangrijkste, een dosis respect en fatsoen!

Kun je hier aan voldoen dan mag je een bericht sturen naar onze facebook pagina en zullen we je door onze screening halen om te zien of je geschikt bent voor de job.